GRATIS | Tarot in vogelvlucht

 

WIE BEN IK

Mijn naam is Amy Out en ik houd mij al zeker zes jaar intensief bezig met Tarot. Tarot is op een magische manier op mijn pad gekomen en vanaf het eerste moment dat ik het kaartendeck in mijn handen had, wist ik dat ik hier iets mee moest en ging doen. 

Het is een ‘Tool full of magic‘, zonder einde. Na zes jaar in de welbekende ‘Rabbit Hole‘ te zijn gesprongen heb ik het einde nog niet bereikt. 

De Tarot is voor mij een manier geworden om te communiceren met het onderbewustzijn van de mens, maar ook van het collectief. Ik geef één op één readings, organiseer Tarot gatherings, sta op festivals en evenementen en ik heb een compleet uitgebreide tarotcursus ontwikkeld. 

Ik geloof dat de Tarot DE tool is om uit ons hoofd te stappen en het contact met de intuïtie te versterken. Alles wat ik in mijn leven voor mijzelf heb gecreëerd heb ik te danken aan Tarot. 

TAROTCURSUS

In de Tarotcursus leer je alle in- en outs op het gebied van Tarot. Je leert:

  • de oorsprong van de tarot
  • waarom tarot werkt m.b.t. Carl Jung, Collectief bewustzijn, Synchroniteit
  • de verschillende lagen waar de tarot uit bestaat (Grote Arcana, Kleine Arcana, Numerologie, Taoïsme, Elementen aarde, water, vuur en lucht, Hofkaarten, Hindoeïstische chakraleer, Bewuste/onbewuste en beloningscyclus en meer….)
  • ethische regels m.b.t. het werken met de tarot, het veld en energie.
  • werken met de tarot (reinigen, inwijden, de kracht van intentie en meer)
  • legpatronen: Menslegging (mijn favoriete legging) – loslaten, actie en dwarslegger

Bekijk de video zodat je een beeld hebt van hoe de cursus er aan de binnenkant uit ziet. Let op: door een technische fout bij het opnemen van deze video, galmpt het geluid in de al eerder opgenomen video. Dit is in de echte cursus absoluut niet het geval. 

EXTRA’S EN BONUSSEN

De Tarotcursus is zo ingericht dat je niet alleen kennis leert over de tarot, maar ook meer te weten komt over Hindoeïstische chakralaar, Taoïsme (yin- en yangprincipe), elementen aarde, water, vuur en lucht en met name de werking van ‘de bron’ aka ‘het veld, universum en welk woord dan ook werkt voor jou. 

Je leert hoe jij deelneemt aan het grotere geheel. Ook leer je de basiskennis van de Numerologie. 

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat wij mensen het snelste leren door;

  • Lezen (steekwoorden)
  • Kijken (video’s)
  • Discussie voeren (tarot gatherings)
  • Doen  (tarot gatherings)

Deze verschillende vormen komen allemaal terug in de tarotcursus. Bij het aanschaffen van de cursus zul jij twee keer GRATIS toegang hebben tot een Tarot gathering (die één keer in de maand plaatsvindt).

De entreeprijs voor de Tarot gathering is €33,- per persoon. Dit betekent dat jij €66,- euro kado krijgt bij het aanschaffen van de Tarotcursus. 

 

De tarotcursus is nog niet helemaal af en om deze reden is er een pilotkorting. De tarotcursus is €288,-.

MENSLEGGING

De menslegging is mijn favoriete legging. Onderaan de webpagina zie je een link om de menslegging te downloaden. 

AMBITIE

Heb jij – net als ik – de ambitie om van tarot je werk te maken en lijkt het je onwijs gaaf om op festivals te staan als tarotlezeres. Let me know. Ik ben een één-op-één opleiding aan het vormgeven waarbij ik je help met het leren van de tarot, het nakijken van je ingestuurde huiswerkopdrachten en vervolgens kan ik je helpen aan gigs voor op festivals. Neem contact met mij op bij interesse.

WAT DOE IK NOG MEER?

Naast mijn liefde voor de tarot doe ik nog veel meer. Hierbij kun je denken aan familieopstellingen, hypnose, reiki & shamballa, coaching (NLP en Spiritueel) en sinds kort geef ik ook ceremonies.

Blijf op de hoogte via mijn instagram account: inside_out.amy

 
Scroll naar boven